Blog Pazarlama

Wordpress Blog ile Nasıl Para Kazanılır

Wordpress Blog ile Nasıl Para Kazanılır

Wordpress Blog ile Nasıl Para Kazanılır İnternette bloğunuz ile sizde para kazanmak istiyorsunuz değilmi,Tabiki kim istemezki ek iş yaparak para kazanmayı wordpress blog ile nasıl para kazanırsınız?

Hali hazırda bir bloğunuz var yada yeni bir blog açtınız açmayı düşünüyorsunuz,bloglar ile para kazanma‘nın bir kaç yolu çeşidi var.Fakat bloğunuzu para kazanma adına nasıl değerlendireceğinizi bilmiyormusunuz?

Bloglar ile önceleri pek para kazanmak düşünülmezdi,bloglar bir hobi yada kişilerin bilgilerini paylaşmak yada yazılarına kagıt yerine internette bloglarına yazarak binlerce milyonlarca kişinin okumasını sağlamak daha kolay olduğu için yapılamktaydı.

Tabiki bir blog ile iş yapmak para kazanmakta doğru strajedi ve özverili çalışma ile mümkün olmaktadır.Eğer adımları doğru atarsanız bloğunuz ile daha iyi ve daha özgür bir yaşamada adım atabilirsiniz.

İşte bu yüzden sizlere iş yapmak ve internetten gerçekten para kazandıracak olan wordpress blog kurma yada diğer blog sistemleri ile para kazandıracak yöntemleri isterseniz tanıyalım.

Blog ile Para Kazanma Yolları

Reklamlar ile blogdan para kazanmak

Blog sitelerinin en yaygın kullandığı para kazanma yöntemlerinin başında reklamlar ile bloğundan para kazanmaktır.Bloglar ile para kazanmayı sağlayan iki populer reklam türü bulunmaktadır.

TBM Reklamları:Blog reklamcılığı arasında güzel para kazandıran türlerden biri TBM yani Tıklama Başına ödeme alabileceğiniz reklam türüdür.Bloglarda genellikle üstlerde,yanlarda ve yazı içinde gösterilir.

Bloğunuza ekleyeceğiniz bu reklama yazınızı okuyan bloğunuzda bulunan kişilerin tıklaması sonucu siz para kazanırsınız.

BGBM Reklamları:Blog reklamcılığında bir diğer çeşit kazanç imkanı BGBM yani 1000 gösterim başına kazanç yöntemi,bu reklam kazanç yöntemi bloğunuza eklediğinizde kaç kişiye gösterildiğini belli eden reklam çeşididir.Blog ile reklamlardan para kazanma yöntemi arasında Google Adsense en etkili ve en iyi yöntemdir.

Bloğunuzda yayınlayacağınız Google Adsense bloğunuzda en alakalı reklamları yayınlama özelliği sayesinde blogcular arasında ilk sırada tercih edilen reklam kazanç modelidir.

Bloğunuzda Reklam Satın

Wordpress blog ile para kazanmak sadece reklam yayınlama tıklama ve gösterim başına ödeme ve kazanç elde edilebilecek tek yöntem olarak düşünülmemelidir.

Bloğunuz ile ilgilenir ve bloğunuz belli bir yere geldiğinde bloğunuza size reklam vermek firma yada kişiler size gelecektir.Bu kişilerin bloğunuzda yayınlanmasını istedikleri reklam için belli bir ücret taleb ederek her ay düzenli bir kazanc elde edebilirsiniz.

Bu reklam çeşidinde özgür olurken bloğunuzda istediğiniz alanda bu reklamı gösterebilir Google Adsense aksine tıklama ve gösterim başına değilde reklam verenle yapacağınız anlaşmaya göre uzun yada kısa vadede reklamı yayınladıkça ödeme alırsınız.

Bloğunuzda ürün satışı yaparak para kazanın

Wordpress blog ile para kazanma yöntemleri arasında çok güzel para lar kazanmak için bloğunuzda ürün tanıtımı yaparak satıştan komisyon kazanma işi satış ortaklığı oldukça yararlı bir iştir.

Bloğunuz ile yapacağınız bu işe biz satış ortaklığı sistemi diyoruz.Satış ortaklığı ile nasıl para kazanacağınızı öğrenebileceğiniz yazımız 30 Günde İnternetten Para Kazanma okuyabilirsiniz.

Bloğunuzu pazarlama aracı olarak kullanın

Açacağınız bir bloğunuz ile fiziksel ve dijital ürünler pazarlayarak para kazanmak mümkün.Fakat bloğunuz ile internetten para kazanmayı düşünmeniz yerine bloğunuza çekeceğiniz kişi ziyeretçileri içerik pazarlama aracına döndürebileceğiniz bir gerçek.

Blogunuz ile el yapımı ürünler,e kitap tarzı ürünler ile para kazanmak gibi daha pratik yollarda mevcuttur.İnternette bir iş yaparak para kazanmak için bir bloğunuzun olması gerekmektedir.

Wordpress Bloğunuzda üyelik satın

İnternette bir çok kişi için gerekli olan ve onların sorunlarını çözecek bilgilere yer vererek bloğunuza üyelik sayfası ile ödeme alabileceğiniz bir alan oluşturabilirsiniz.

İnternette bulunmayan fakat sizin çok iyi bildiğiniz bir alanda yazacağınız yazıyı bloğunuzda ücretli üyelik açarak güzel paralar bu sayede kazanabilirsiniz.Blog ile para kazanma ayda 5000 tl yazımızı okuyun.

Yazacağınız kaliteli içerikler ile sizde para kazanabilirsiniz blog açmak istiyor fakat açacağınız blog hakkında fikri olmayanlar için En populer 20 blog konuları yazımıza göz atabilir.

İnternette sizin adınıza 7 gün 24 saat siz gece uyurken bile para kazandıracak blog ile ömür boyu para kazanabilirsiniz.Wordpress blog ile nasıl para kazanılır yazımızda internette yapılacak bir çok iş imkanı için gerekli olan blog hakkında bu yazımızı sizlerle paylaştık.

Kısa süre içinde hiç bir bilginiz olmasa dahi kendinize blog nasıl açabileceğinizi öğrenmek için Wordpress blog nasıl açılır blogdan para kazan yazımızı okuyup blog sahibi olabilirsiniz.

İnternette 10 yıldır blog yazarlığı yapan ve kazanç elde eden biri olarak sizler için blog ücretsiz blog kurulumu ve sermayeyiz olarak bloğunuzdan hangi yollar ile para kazanacağınızı yazdığım rehberim Google Play’da satışa sunulmuştur.

A dan z ye adım adım blogculuk hakkında tüm bilgiler ve bloğunuzu açtıktan sonra para kazandıracak olan tüm bilgileri bu e kitabımızda bularak sizde internette kandi işinizi yapmaya başlayacaksınız.

Sizde ücretsiz blog açıp bu bloğunuz ile internette ömür boyu binlerce tl lik kazançları nasıl elde edeceğinizi öğreneceğiniz sayfamıza göz atın.Blog Yazarak İnternetten Para Kazanma Yolları >>

WordPress Blog ile Para Kazanın

Şu anda Google Play’da satışta olan ve sahip olacağınız Wosrdpress kurulumu adım adım resimli anlatım ile kısa süre içinde sizde wordpress üzerinden nasıl para kazanacağınızı Öğrenmek isterseniz.

İnternette hiç bir yerde bulamayacağınız blog nasıl açılır bloğu açtıktan sonra bloğunuzdan nasıl para kazanacağınız blog yazarak para kazanma rehberinde anlatılmıştır.

Blog Yazarak Para Kazanma Rehberi >>

Enver Çoban

Para Kazanma,İş Fikirleri hakkında kendimizinde uygulayıp kazanç elde etmiş olduğumuz yöntemler En yeni ve güncel bilgiler Envercoban.com'da

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu